Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. veljača. 2018.

Radionica za JLS-ove o uvođenje besplatnog WiFi-ja u javnim prostorima

Besplatna radionica za jedinice lokalne samouprave, u sklopu programa Europske komisije “WiFi4EU”, ima za cilj predstavljanje mogućnosti uvođenja besplatnog WiFi-ja za građane i posjetitelje u javnim prostorima, uz 100%-tno sufinanciranje izgradnje WiFi infrastrukture.

Što je WiFi4EU?

Program “WiFi4EU” provodi Europska komisija, a namijenjen je promicanju uvođenja besplatnog WiFija za građane i posjetitelje u javnim prostorima.

Kome je namijenjen WiFi4EU?
Program je namijenjen svim zemljama članicama EU, a odnosi se na 100%-tno sufinanciranje izgradnje WiFi infrastrukture za jedinice lokalne samouprave na lokacijama kao što su trgovi, parkovi, knjižnice, muzeji, javne ustanove, zdravstveni centri i sl.

Kome je namijenjena radionica?
Radionica je predviđena za predstavnike gradova i općina, odnosno predstavnike jedinica lokalne samouprave.

Koji je cilj radionice?
Na radionici će sudionici biti upoznati s detaljima programa WiFi4EU, mogućnostima i uvjetima prijave, kao i tehničkim zahtjevima za Wi-Fi opremu koje je propisala Europska komisija.
Svim sudionicima bit će omogućena prijava na besplatno savjetovanje i potporu prilikom prijave na “WiFi4EU” natječaj.

Kako se prijaviti na radionicu?
Sudionici se na radionicu mogu prijaviti putem online obrasca, a prijave će se zaprimati do 07.03.2018.
Radionice će biti održane tijekom ožujka i travnja, a prijavljeni sudionici će pravovremeno biti informirani o točnom vremenu i mjestu održavanja.
Prva besplatna radionica bit će u Zagrebu, dok će se ostale radionice održati u Osijeku, Varaždinu, Rijeci i Šibeniku, ovisno broju zaprimljenih prijava.

Sve dodatne informacije možete zatražiti mailom na event@microlink.hr ili telefonski +385 1 3636884.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija