Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

12. studeni. 2019.

20 godina akcije „Gradovi i općine-prijatelji djece“

Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske poziva vas na svečanost povodom 20 godina akcije „Gradovi i općine-prijatelji djece“, koja će se održati 19. studenoga 2019. godine u Starogradskoj vijećnici Skupštine grada Zagreba s početkom u 10,00 sati.

U programu će biti prikazan film o 20 godina Akcije, dodijeljene će biti Naj-akcije za 2019. godinu te proglašeni novi gradovi i općine-prijatelji djece u 2019. godini.

S obzirom da očekujemo veliki broj sudionika (što nas jako raduje), najljepše Vas molimo da Vaše delegacije budu sastavljane najviše do dvije osobe.

Svoj dolazak obavezno potvrdite na kontakt: karolina@savez-dnd.hr, najkasnije do četvrtka 14. studenoga.

Program i pozivnicu možete vidjeti OVDJE.

Najave događanja

Sve najave događanja

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija