Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. kolovoz. 2020.

3. City Upgrade konferencija

Pozivamo vas na treću cITy upgrade konferenciju Udruge gradova koja se održava 10. rujna 2020. godine u Hrvatskom kulturnom domu u Rijeci s početkom u 9 sati uz visoke standarde zdravstvene zaštite. Članovi Udruge gradova sudjeluju besplatno uz obaveznu prijavu dolaska.

Program konferencije i prijave su moguće na zasebnoj konferencijskoj stranici http://cityupgrade.hr/

Konferencija je namijenjena gradonačelnicima i gospodarskim partnerima, pročelnicima, donositeljima odluka u komunalnim i prometnim društvima te službenicima uključenima u planiranje i provedbu projekata i digitalnog razvoja.

Na konferenciji ćemo razgovarati o usklađenom razvoju države i gradova, mogućnostima financiranja digitalnih usluga iz sredstava Europske unije, stvaranju digitalnog građanstva, korištenju beskontaktnih modela pružanja javne usluge i sadržaja u okolnostima “novog normalnog” te učinkovitoj organizaciji javnih usluga. Vlastite primjere će prezentirati gosti predavači iz nagrađivanog Amsterdama i Alba Iulie.

Pozivamo vas da se prijavite u što kraćem roku, obzirom da će prijave iz zdravstvenih razloga biti obustavljene čim se popuni 1/5 kapaciteta dvorane.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija