Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. travanj. 2018.

3. istarski energetski dani u Pazinu – NOVI PROGRAM!

Grad Pazin i HGK pozivaju Vas da sudjelujete na 3. Istarskim energetskim danima koji će se održati u Pazinu od 24. do 26. svibnja 2018. godine.

Glavne teme 3. ISTARSKIH ENERGETSKIH DANA su:
• Energetska učinkovitost
• Obnovljivi izvori energije
• Prilagodba klimatskim promjenama

Grad Pazin i HGK su organizatori, Istarska županija i Istarska energetska agencija su partneri događaja, dok je pokrovitelj Središnja Istra.
Medijski pokrovitelj je Radio Istra.

3. ISTARSKI ENERGETSKI DANI organiziraju se u sklopu Life SEC Adapt projekta čiji je cilj poticanje korištenja održive energije na području teritorija gradova i općina koji sudjeluju na projektu.

Cijeli event će se održati u novosagrađenoj Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu gdje se održavaju slični događaji i različite manifestacije, a uz program i predavanja bit će i prisutni izlagači.

Ciljna skupina su predstavnici jedinica lokalne samouprave unutar županije, stručnjaci iz različitih tehničkih područja, predstavnici gospodarstva, arhitekti, projektanti, hotelijeri te šira stručna i opća javnost.

3. Istarski energetski dani – PROGRAM

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija