14. veljača. 2017.

4. europska konferencija o planovima održive urbane mobilnosti

“Inteligentno planiranje za održivu mobilnost” središnja je tema ovogodišnje europske konferencije o planovima održive urbane mobilnosti, koja će se održati 29. i 30. ožujka u Dubrovniku.

Spomenuta konferencija središnji je godišnji događaj koji međunarodnoj zajednici praktičara, kreatorima politika, gradskim zaposlenicima i članovima znanstvene zajednice iz cijele Europe omogućuje da zajedno na jednom mjestu raspravljaju o ključnim pitanjima i trendovima u planiranju mobilnosti te da razmjene ideje i iskustava.

Više informacija i agendu možete pronaći na sljedećoj poveznici http://www.eltis.org/hr/node/46498.

Registrirati se možete na https://en.xing-events.com/sump-conference2017.html, a prijave su otvorene do 3. ožujka 2017. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.