Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. veljača. 2017.

4. europska konferencija o planovima održive urbane mobilnosti

“Inteligentno planiranje za održivu mobilnost” središnja je tema ovogodišnje europske konferencije o planovima održive urbane mobilnosti, koja će se održati 29. i 30. ožujka u Dubrovniku.

Spomenuta konferencija središnji je godišnji događaj koji međunarodnoj zajednici praktičara, kreatorima politika, gradskim zaposlenicima i članovima znanstvene zajednice iz cijele Europe omogućuje da zajedno na jednom mjestu raspravljaju o ključnim pitanjima i trendovima u planiranju mobilnosti te da razmjene ideje i iskustava.

Više informacija i agendu možete pronaći na sljedećoj poveznici http://www.eltis.org/hr/node/46498.

Registrirati se možete na https://en.xing-events.com/sump-conference2017.html, a prijave su otvorene do 3. ožujka 2017. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija