Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

25. siječanj. 2016.

4. obuka LLSEE treninga u Zagrebu

U Zagrebu je od 18. do 22. siječnja održana četvrta po redu obuka budućih trenera u okviru projekta “Local Leaders in Southeast Europe: Lead for Change” (LL SEE).

Fokus obuke bili su postupci i instrumenti neophodni za provedbu infrastrukturnih projekata u vodnokomunalnom sektoru. Tako su sudionici imali priliku naučiti o implementacijskim fazama, zakonskim uvjetima i dozvolama, ugovorima o financiranju, načinu uspostavljanja i ulogama projektne implementacijske jedinice, procedurama i pravilima javne nabave, PRAG pravilima i  procedurama FIDIC pravila.

Na obuci je sudjelovalo 19 sudionika iz četiri partnerske zemlje (Hrvatska, BiH, Makedonija i Srbija) te Moldove i Slovenije. Predavači na obuci su bili stručnjaci Instituta za hidrotehniku Građevinskog fakulteta u Sarajevu.

Organizator obuke je bila Udruga gradova uz financijsku pomoć Njemačkog društva za međunarodnu suradnju (GIZ).

DSC_1004 DSC_0995 DSC_0997 DSC_1002 DSC_1003

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija