Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. studeni. 2022.

Anketni upitnik Ministarstva turizma i sporta

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske u suradnji s tvrtkom Notitia d.o.o. zamolilo je da ispunite anketni upitnik, u svrhu definiranja obrazovnih potreba za odrasle, a s ciljem povećanja održivosti i otpornosti u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Upitnik se nalazi na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/Y4S1qJQfSy95Stg69, a za njegovo ispunjavanje dovoljno je pet minuta, provjerili smo.

Također, Ministarstvo je zamolilo da upitnik diseminirate među svojim kolegama, suradnicima, klijentima i drugima u sektoru turizma i ugostiteljstva, a sve kako bi se obuhvatio što veći broj dionika u Hrvatskoj, time i rezultati učinili reprezentativnijima.

Pismo podrške_hrvatski

Ministarstvo vam unaprijed zahvaljuje na vremenu i suradnji!

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija