Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

30. ožujak. 2021.

Ažurirani popis gradova potpisnika Europske povelje o lokalnom radu s mladima

Udruga gradova je, u suradnji s Agencijom za mobilnost i program EU, krajem siječnja na adrese gradova poslala Europsku povelju o lokalnom radu s mladima, uz poziv da istu potpišu. Odaziv je veoma visok te je do sada već 87 gradova Povelju potpisalo te istu dostavio na adresu Udruge gradova.

Popis gradova (abecednim redom) koji su Povelju potpisali, kao i datume kad su ju potpisali, možete vidjeti OVDJE.

Ako je i vaš grad zainteresiran za potpisivanje Povelje, a iz bilo kojeg tehničkog razloga to niste u mogućnosti napraviti, možete nam se obratiti na info@udruga-gradova.hr.

Ovaj dokument nastao je u sklopu projekta Europe Goes Local, najvećeg europskog projekta na polju mladih, u kojem ispred Hrvatske sudjeluje Agencija za mobilnost i programe Europske unije.

Europska povelja o lokalnom radu s mladima u skladu je s preporukama 2. Konvencije o radu s mladima i novousvojenom preporukom Vijeća Europe o radu s mladima. Ciljevi su prepoznavanje važnosti kvalitetnog razvoja rada s mladima kao dijela lokalnih politika i jačanje međunarodne dimenzije rada s mladima na lokalnoj razini. Povelja nije politički dokument već predstavlja niz načela i preporuka za organizaciju kvalitetnog sustava rada s mladima na lokalnoj razini.

Potpisivanje ovog dokumenta samo po sebi ne generira nikakve financijske obaveze za grad koji ga potpiše.

Više informacija možete pronaći na www.europegoeslocal.eu.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija