Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. rujan. 2023.

BELC upitnik za gradske vijećnike

Pozivaju se gradski vijećnici na sudjelovanje u anketi o pilot projektu europske mreže lokalno izabranih političara s ciljem komuniciranja Europske unije kroz savez europskih i lokalnih struktura vlasti.

Glavna uprava za komunikacije Europske komisije imenovala je Ecorys za provođenje ‘Studije o pilot projektu Gradnja Europe s lokalnim vijećnicima (BELC)’. Studija ima za cilj procijeniti napredak BELC mreže do danas i razmotriti načine na koje se projekt može poboljšati kako bi se podržala njegova trenutna i buduća provedba. Da biste vidjeli akreditacijsko pismo, kliknite ovdje.

U sklopu studije provodi se anketa kojom se prikupljaju stavovi lokalnih vijećnika koji nisu članovi BELC mreže.

Anketa je dostupna na svim jezicima EU-a (putem strojnog prijevoda) i potrebno je oko 10 minuta da je ispunite: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/BELCSurvey2023DGCOMMS

Rok za ispunjavanje ankete je 15. rujna. U ime EK i Ecorysa zahvaljujemo na vašoj podršci i sudjelovanju u ovoj studiji.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija