27. ožujak. 2020.

Besplatna aplikacija za izdavanje propusnica

Softverska tvrtka ININ informatički inženjering iz Slavonskog Broda sa 27 godina iskustva odlučila je pružiti svoj doprinos borbi protiv pandemije COVID-19 na način da osigura besplatnu web aplikaciju za elektronsko izdavanje propusnica i na taj način umanji nepotrebne kontakte tijekom ovog perioda, ubrza komunikaciju i izdavanje propusnica te olakša rad.

Funkcionalnosti aplikacije:

1. Unos podataka / povlačenje za postojeći OIB sa šifrom razloga izdavanja propusnice u aplikaciju od strane osobe koja izdaje propusnice
  2. Unos zahtjeva preko web sučelja uz mogućnost dodavanja skeniranih/fotografiranih dokumenata
  3. Ispis
  4. Slanje propusnice u pdf u emailom
  5. Dodjela elektronskog potpisa
  6. Automatsko obrojčavanje
  7. Ispis loga u zaglavlju
  8. Za općine, gradove, tvrtke
  9. Pitanja i izjava o proteklih 30 dana

Kontakti: 035/445 478 ; 035/40 50 60 ; inin@inin.hr

Voditeljica komercijale Danijela Jozić, djozic@inin.hr ; 099 439 7088

Udruga gradova vas ujedno poziva da provjerite interesantan portfelj tvrtke ININ koja koristi umjetnu inteligenciju i pametna rješenja za olakšavanje upravljanja i održavanja infrastrukture te druge poslove iz djelokruga lokalnih jedinica.

Besplatna web aplikacija za izdavanje propusnica_ININ