Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. siječanj. 2023.

Besplatna edukacija za udruge: Odnosi s javnošću u digitalnom okruženju

Otvorene su prijave za besplatnu edukaciju iz područja odnosa s javnošću u digitalnom okruženju. Edukacija je namijenjena organizacijama civilnog društva i održat će se 3. i 4. veljače, od 10 do 14 sati. Sudjelovanje će biti moguće uživo u Splitu ili online putem platforme Zoom.

Ovo je odlična prilika za udruge koje žele kvalitetnije komunicirati s javnošću i povećati doseg informiranja o svom djelovanju. Kroz teorijski i praktični dio radionice, sudionici i sudionice steći će osnovna znanja o odnosima s javnošću te primjeni digitalnih medija. Upoznat će se s definiranjem ciljane publike i određivanjem ciljeva kampanja te razjasniti što je organski sadržaj i copywriting.

Radionicu će voditi Marsela Mrnjavac, magistra komunikologije, smjer odnosa s javnošću.  Svoje bogato iskustvo rada stekla je u poznatim digitalnim agencijama, a profesionalna znanja primjenjuje u radu s renomiranim brendovima te volonterskim angažmanom u organizacijama civilnog društva.

Prijavnica za sudjelovanje dostupna je na poveznici.

Edukacija se održava u sklopu projekta “Savjeti mladih – kako dalje?” usmjerenog na jačanje zagovaračke pozicije organizacija civilnog društva i osnaživanje smislene participacije mladih u savjetodavnim tijelima na lokalnoj i regionalnoj razini. Projekt u partnerstvu provode norveška Općine Lindesness, Udruga “Delta”, Udruga gradova Republike Hrvatske te Info zona kao nositelj projekta. Provedba projekta podržana je s 75.000,00 € financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Europskog gospodarskog prostora i Norveških grantova. Nadležno tijelo je Zaklada Slagalica iz Osijeka.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska