21. srpanj. 2020.

Besplatno korištenje pravne baze Informatora za članove Udruge gradova

Novi informator d.o.o. omogućio je članovima Udruge gradova u RH besplatno korištenje svoje pravne baze do 15. rujna ove godine. Za pristup je dovoljno točno ispuniti registracijski obrazac.

Registracijski obrazac možete pronaći OVDJE.

Na portalu ćete pronaći kratke upute i predstavljanje portala ili se sa portalom možete upoznati putem snimke webinara. Također, pozivamo vas na jedan od nadolazećih interaktivnih online e-seminara.

SADRŽAJI PRAVNE BAZE INFORMATOR.HR:

Svi sadržaji ažuriraju se i kontroliraju na dnevnoj bazi po najvišim standardima Novog informatora. Svakako kao dodatnu pogodnost ističemo mogućnost dobivanja telefonskih mišljenja pravnika, a vezano uz tumačenje valjanosti propisa.

Nova platforma omogućuje vam naprednu pretragu kombinacijom ključnih pojmova, kreiranje osobnih mapa, dodavanje vlastitih komentara uz svaki dokument, usporedbu cijelog teksta zakonameđusobnu povezanost svih sadržaja te preko 500.000 unutarnjih i vanjskih poveznica dokumenata. Prikaz je prilagođen mobitelima i tablet uređajima radi što lakšeg korištenja. Prednosti sustava:

• jednostavna, funkcionalna pretraga sadržaja i sveobuhvatan pravni portal
  • bogato Informatorovo iskustvo, znanje i sadržaji kao podloga pravnom portalu
  • višestruka kontrola svih sadržaja od strane informatorovih urednika – pravnika
  • najpouzdanija pravna baza s desetljećima pravnog iskustva informatorovih urednika
  • rastemo i radimo na sadržajima zajedno sa vama i vašim potrebama

Veselimo se povratnim informacijama, prijedlozima i sugestijama te se nadamo da ćete biti zadovoljni najvećom pravnom bazom u RH. Podrška je dostupna na 01 4095 028 svakim radnim danom od 8-16h ili na e-mail prodaja@informator.hr.