Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. studeni. 2016.

Broj prijavljenih na konferenciju savjeta mladih iznad očekivanja!

Završene su prijave za Nacionalnu konferenciju savjeta mladih, najveću konferenciju te vrste u Hrvatskoj, koja će se, u organizaciji Udruge gradova, Savjeta mladih Grada Karlovca i Savjeta mladih Karlovačke županije, održati od 2. do 4. prosinca ove godine u Karlovcu.

Konferencija je namijenjena općinskim, gradskim i županijskim savjetima mladih, a broj prijavljenih uvelike je premašio predviđen broj što je organizatorima uzrokovalo slatke brige i male promjene u mjestima održavanja pojedinih aktivnosti.

Dodatnu vrijednost konferenciji dalo je i uključivanja Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i to na način da će ministrica Nada Murganić otvoriti konferenciju, a predstavnici Službe za mlade održati radionicu.

Uz Ministarstvo, u provedbu konferencije već se ranije uključio slovenski Inštitut za mladinsko politiko te Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj koji će prenijeti svoja iskustva u radu s mladima.

Sve informacije o konferencije možete pronaći na http://www.nksm.eu

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija