07. travanj. 2015.

Cost-Benefit analiza za EU projekte – produžen rok za prijave

Udruga gradova za svoje članice omogućuje upis s popustom na certificirani seminar o analizi troškova i prednosti za prijave projekata na natječaje za dodjelu sredstava EU.

U suradnji s Visokom poslovnom školom Libertas, svim članovima Udruge gradova koji se prijave na CBA seminar odobrava se popust od 1.000 kn odnosno, za dva i više prijavljena kandidata, 2.000 kn. Prilikom prijave na seminar potrebno se javiti uredu Udruge gradova koji će VPŠ Libertasu potvrditi vaše članstvo i pravo na popust. Kontakt osoba u Udruzi gradova je Maja Govorčinović (maja@udruga-gradova.hr, 01/631-3325).

Početak seminara je zbog praznika pomaknut na 14. travnja 2015. godine u Zagrebu, a dodatne informacije o seminaru potražite u promotivnoj brošuri ili na web stranicama VPŠ Libertas.