Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. srpanj. 2021.

Certifikat Grad za mlade kao primjer dobre prakse na europskoj razini

Sustav certificiranja gradova na polju politika za mlade, pod nazivom “Grad za mlade”, ove godine proveden je prvi puta, a sada je prepoznat kao primjer dobre prakse od strane najvećeg europskog projekta koji se bavi mladima – Europe Goes Local. Tim povodom na web stranici projekta objavljen je intervju u kojem se detaljnije predstavlja Udruga gradova, kao nositelj Certifikata, kao i sami detalji Certifikata.

Intervju je napravljen kako bi se dionike iz ostalih europskih zemalja upoznalo sa samim sustavom certificiranja, a na pitanja je odgovarao Mario Žuliček, savjetnik u Udruzi gradova.

Intervju možete pročitati OVDJE.

Novi poziv za dodjelu Certifikata bit će objavljen u siječnju 2022. godine, a ažurirani kriteriji u rujnu ove godine.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija