19. srpanj. 2021.

Certifikat Grad za mlade kao primjer dobre prakse na europskoj razini

Sustav certificiranja gradova na polju politika za mlade, pod nazivom “Grad za mlade”, ove godine proveden je prvi puta, a sada je prepoznat kao primjer dobre prakse od strane najvećeg europskog projekta koji se bavi mladima – Europe Goes Local. Tim povodom na web stranici projekta objavljen je intervju u kojem se detaljnije predstavlja Udruga gradova, kao nositelj Certifikata, kao i sami detalji Certifikata.

Intervju je napravljen kako bi se dionike iz ostalih europskih zemalja upoznalo sa samim sustavom certificiranja, a na pitanja je odgovarao Mario Žuliček, savjetnik u Udruzi gradova.

Intervju možete pročitati OVDJE.

Novi poziv za dodjelu Certifikata bit će objavljen u siječnju 2022. godine, a ažurirani kriteriji u rujnu ove godine.

Najave događanja

Sve najave događanja