Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

24. lipanj. 2022.

CU22: Elektroničko uredsko poslovanje

Središnja tema cITy upgrade konferencije koja se održava 30.6. i 1.7. u Osijeku je obvezno elektroničko uredsko poslovanje tijela javne vlasti od 2023. godine.

Vlada Republike Hrvatske donijela je 1. srpnja 2021. novu Uredbu o uredskom poslovanju, jedan od ključnih propisa za rad cjelokupne državne i javne uprave, kojom se uredsko poslovanje u Republici Hrvatskoj želi uvesti u suvremeno, elektroničko doba.

Rok za punu primjenu propisanog načina uredskog poslovanja je 1.1.2023., a do tada su pred obveznicima primjene mnoge obveze kako bi se u cijelosti provela digitalna transformacija uredskog poslovanja u Republici Hrvatskoj.

Koje promjene u dosadašnjem poslovanju su nužne, kako povezati svoj sustav uredskog poslovanja s ostalim javnim tijelima, kako potpisivati rješenja za komunalnu naknadu, kako organizirati arhivu i brojna druga pitanja odgovorit će

Terezija Marić, načelnica Sektora za građanska stanja i modernizaciju upravnog postupanja, ministarstvo Uprave
Siniša Gavrilov, dirketor prodaje, Omega Software
Adela Jelinek Bišćan, direktorica Sektora prodaje, AKD
Zoran Cetinjanin, Grad Karlovac

Cijeli program i prijave: http://cityupgrade.hr/

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija