Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. lipanj. 2022.

CU22: Kako skandinavske zemlje osiguravaju digitalnu i održivu budućnost gradova

Skandivnavske zemlje su izniman primjer održivog upravljanja utemeljen na zajedničkim vrijednostima: međusobnom povjerenju, usmjerenosti na opće dobro, održivom stanovanju, jednakosti, suradnji, otvorenosti i inkluziji.

Nordijski gradovi djeluju kao pokretači suradnje u zajednici, primjenjujući nove tehnologije, a istovremeno ojačavaju, štite i zastupaju interese stanovništva.

Kako nordijske centralne vlasti podržavaju strategiju razvoja “pametne” zajednice? Koji su ciljevi razvoja lokalne zajednice? Kako gledaju na svoju digitalnu budućnost? Na ta i srodna pitanja odgovorit će:

Diana Helen Madunić, veleposlanica Kraljevine Švedske
Ole Frijs-Madsen, veleposlanik Kraljevine Danske
Kalle Kankaanpää, veleposlanik Republike Finske
Homma Latif, zamjenica veleposlanika Kraljevine Norveške

Program i prijave: http://cityupgrade.hr/

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija