Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. kolovoz. 2018.

Dani strukturiranog dijaloga – 18. i 19. rujna u Zagrebu

Pozivamo sve mlade, osobe koje rade s mladima, aktiviste, volontere, projektne menadžere, predstavnike savjeta mladih, donositelje odluka na svim razinama, javne službenike, nastavnike i školsko osoblje te sve ostale koji su zainteresirani za pitanja mladih da nam se pridruže na Danima strukturiranog dijaloga koji će se održati u utorak i srijedu, 18. i 19. rujna, u Zagrebu, u hotelu Academia.

Sudionici se mogu prijaviti na jedan ili oba događaja (naznačiti u prijavnici), ali naša preporuka je da se prijave na oba događaja jer konferencija daje sliku o tome koja je uloga strukturiranog dijaloga kao procesa na europskoj razini i kako utječe na politike za mlade na nacionalnoj razini dok sajam dobrih praksi pokazuje kako strukturirani dijalog kao mehanizam može pomoći u razvoju lokalne i regionalne zajednice. Povezivanje ovih događaja također pokazuje da se lokalna razina može uključiti u provedbu preporuka u svrhu uspješnije implementacije istih te kako može provoditi te preporuke i osigurati europska sredstva za provedbu strukturiranog dijaloga s mladima na lokalnoj razini.

Okvirni programi možete pronaći OVDJE.

Prijave se primaju putem sljedeće PRIJAVNICE zaključno s 6.9.2018., odnosno do popunjenja mjesta.

Za sudionike oba događanja organizatori su u mogućnosti osigurati smještaj s 18. na 19. rujna. Za sve sudionike bit će pokriveni putni troškovi javnog prijevoza (karta za vlak ili autobus) u iznosu do maksimalno 350,00 kuna. Također, za sve sudionike bit će osiguran ručak i osvježavajući napitci.

U slučaju da nemate mogućnost javnog prijevoza ili zbog drugih razloga imate poteškoća u organizaciji prijevoza sukladno ovim uvjetima, molimo da direktno kontaktirate Jovanu Kepčija Pavlović na jovana@mmh.hr u svrhu pronalaženje optimalnog rješenja vašeg sudjelovanja.

Potvrda uspješne prijave i ostale logističke informacije sudionicima bit će dostavljen nekoliko dana prije samog događanja.

Sva pitanja vezana za sam program možete uputiti na:

Događaj organizira Mreža mladih Hrvatske, a aktivnost je sufinancirala Europska unija iz programa Erasmus+ putem Agencije za mobilnost i programe Europske unije te Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu. Osim njih aktivnosti je sufinanciralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija