Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

25. studeni. 2019.

Design Thinking u kreativnoj Čazmi

Na čazmanskoj “Design Thinking” radionici u organizaciji mreže Kreativni gradovi Hrvatske – KGH sve je počelo…kreativnim neredom.

Atraktivnim i provokativnim primjerima iz svijeta umjetnosti i kreativnosti polaznici su se u fazi inspiracije ‘prebacili’ u svijet mašte, otvorenosti za nove ideje i inkluzivnog dijaloga bez kritiziranja.
Odmah na startu uspostavljena je opuštena, nadahnjujuća atmosfera, nužna za odmak od svakodnevnih rutina i promišljanje novih mogućnosti. Zatim su se polaznici podijelili u četiri grupe i sistematizirali ključne vrijednosti koje prepoznaju u svom gradu, glavne probleme kulturnog i društvenog života, te razlikovne elemente i nedovoljno iskorištene potencijale Čazme.
U obilju zapažanja i ideja iskristalizirala se lepeza projektnih ideja, koje polaznici radionice upućuju gradskoj upravi na analizu i prioritizaciju, zajedno s prijedlogom mjera za kvalitetniju provedbu načela KGH u svojoj sredini: imenovanje osobe koja će sustavno raditi na unapređenju kreativnih i kulturnih industrija, osiguranje prostora i resursa za KKI hub (privremeno i povremeno), raspisivanje nagradnih natječaja za poduzetnike u KKI, te priprema, usvajanje i provedba strategije razvoja KKI.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija