Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

12. veljača. 2021.

Domaća pametna rješenja iz Pakraca

Tvrtka Detas d.o.o. započela je kampanju za sigurne pješake. Saznajte više.

APL Pametni i sigurni pješački prijelazi su inovativan i autentičan proizvod iz hrvatske tvornice iz Pakraca.

Detas d.o.o. je tvrtka u koraku s najnovijim trendovima LED rasvjete i brige za okoliš. Kako bi bio siguran, pješački prijelaz mora biti pravilno signaliziran i osvjetljen te time upozoriti vozača na pješački prijelaz iz sigurne udaljenosti. Početak je Detas-ove priče za koju posjetite web stranicu http://www.pjesackiprijelazi.com/ te pogledajte dva videa koja će vam zorno prikazati i savršeno pojasniti što su to APL Pametni i Sigurni pješački prijelazi:

“Kako radi sustav APL?”
https://youtu.be/8kdaEQ8DhVs

i “Koje Pametno i sigurno APL rješenje izabrati?”
https://youtu.be/WLG4rgm5AdM

Pješaci su najranjiviji sudionici u prometu te najviše stradaju i iz tog razloga zaslužuju posebnu pozornost u prometu. Prema statističkim podatcima u samo 2019. godini dogodio se 61 smrtni slučaj pješaka, a čak 915 bilo je ozlijeđenih na pješačkim prijelazima. Razlog za pokretanje ovakve kampanje je povećanje kvalitete života i sigurnosti građana na prometnicama.

APL Pametni i sigurni pješački prijelazi su inovativni sustavi rasvjete i signalizacije, razvijeni prema hrvatskim i europskim normama. Detasova Pametna i sigurna rješenja mijenjaju percepciju vozača prema pješacima i već se primjenjuju na hrvatskim prometnicama s vrlo pozitivnom ocjenom od građana.

Grad Sveta Nedelja prvi se priključio kampanji s postavljenim rješenjima u Kerestinecu, Orašju i Novakima. Građani grada Trogira su izborili preko projekta “I tebe se pita!!“ postavljanje modernih sustava za osvjetljenje i signalizaciju na dvije lokacije: državna cesta DC 126 i u ulici Kneza Trpimira. Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije izgradila je Pametne i sigurne pješačke prijelaze u Stupniku, Svetoj Nedelji, Klinča Selima, Kloštar Ivaniću, Dubravi i Zaprešiću. Također Pametni i sigurni pješački prijelazi su u planiranju i izvođenju u mnogim općinama i gradovima.

Više o dobrim i pametnim pričama iz pakračkog Detas-a pronađite na stranici http://www.pjesackiprijelazi.com/ u Novostima https://pjesackiprijelazi.com/novosti/, a možete ekipu podržati i lajkovima na Facebook stranici APL Pametni i Sigurni pješački prijelazi.

Prenosimo vam srdačne pozdrave Detas tima, APL Pametni i sigurni pješački prijelazi.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija