Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. svibanj. 2022.

Dodijeljeni certifikati “Grad za mlade” Križevcima, Poreču i Pregradi

U sklopu zajedničkog događanja Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj i Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, a povodom obilježavanja Dana Europe, dodijeljeni su certifikati “Grad za mlade” gradovima koji su ispunili sve kriterije na ovogodišnjem javnom pozivu.

Certifikat “Grad za mlade” će za razdoblje od 2022. do 2025. godine nositi Križevci, Poreč i Pregrada. Priznanje i zastavu su im ovom prilikom dodijelili Željka Josić, državna tajnica u Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade, i Željko Turk, predsjednik Udruge gradova u RH.

Nakon dodjele gradonačelnici certificiranih gradova su sudjelovali i u kratkoj panel raspravi u kojoj su detaljnije predstavili svoje pristupe politikama za mlade, ali i planove za budućnost.

Oko objave sljedećeg javnog poziva za dodjelu certifikata odlučivat će Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika svih partnerskih organizacija i institucija. Donošenje odluke očekuje se najkasnije do početka rujna ove godine.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija