Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. ožujak. 2021.

Donacijska kampanja “Neka rane postanu samo ožiljci”

Kampanju je pokrenuo Savez DND Hrvatske u suradnji sa Centrom za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ s ciljem pomoći više od 650 djece i roditelja radionicama psihosocijalne podrške i kreativnim aktivnostima.

Ambasador projekta i tvorac vizuala projekta je poznati fotograf Damir Hoyka. Ispod u tekstu možete pronaći vizuale kampanje i priopćenje za medije.

Molimo Vas da informacije o kampanji podijelite na svojim web stranicama i društvenim mrežama te da priopćenje i materijale proslijedite lokalnim medijima s kojima imate ostvarenu suradnju.

Pogledajte i prilog koji je snimljen za emisiju Dobro jutro, Hrvatska, a koji također možete podijeliti na svojim stranicama:
https://magazin.hrt.hr/mladi/kampanja-neka-rane-postanu-oziljci-za-male-petrinjce-i-njihove-roditelje-1106315

Organizatori donacijske kampanje vam unaprijed zahvaljuju na podršci i trudu da vijest o samoj kampanji i njezinoj provedbi dopre do što većeg broja građana koji su spremni uključiti se, pomoći i donirati.

Za sve dodatne informacije možete se javiti voditeljici kampanje, Manueli Kranjec na mail adresu: manuela@savez-dnd.hr

final-Objava za medije – Neka rane postanu samo ožiljci SKRANE A1 PLAKAT

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija