Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. prosinac. 2016.

Dopunjen Statut Udruge gradova

Skupština Udruge gradova u Republici Hrvatskoj na sjednici održanoj dana 24. studenoga 2016. u Puli usvojila je Statutarnu odluku kojom je dopunjen Statut Udruge iz studenoga 2015.

Predloženom je dopunom važećeg članka 27. Statuta Udruge gradova propisan rok do kojega moraju prispjeti pisane kandidature za predsjednika, odnosno potpredsjednike Udruge, da bi se iste smatrale pravovaljano podnijetima, sve u skladu s odredbama Statuta Udruge. Dopunom je određeno da je rok za podnošenje kandidatura najmanje 48 sati prije održavanja same izborne Skupštine, budući to zahtijevaju tehnički i organizacijski razlozi te potrebe stručne službe u vezi s pripremom glasovanja na izbornoj sjednici Skupštine. Sukladno statutarnim odredbama Statutarna se odluka usvojena na sjednici objavljuje na našoj službenoj web stranici kako bi se počela primjenjivati osmog dana od dana njezine objave.

statutarna-odluka-statut-udruge-gradova

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija