Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. svibanj. 2017.

Drugi Hrvatski ruralni parlament završen usvajanjem Deklaracije

U Međimurju je od 20. do 22. travnja 2017. održan drugi Hrvatski ruralni parlament (HRP) na kojemu je sudjelovalo više od 330 sudionika iz svih krajeva Hrvatske.

Drugi Ruralni parlament okupio je predstavnike LAG-ova i raznih udruga koje se bave ruralnim razvojem, stručne i znanstvene organizacije, predstavnike ministarstava i središnjih državnih tijela, a jednako tako i jedinice lokalne samouprave, poduzetnike, poljoprivredne proizvođače, obrtnike i druge dionike ruralnog razvoja.

Sudionici su zadnjeg dana Hrvatskog ruralnog parlamenta usvojili Deklaraciju koja se temelji na deset točaka ključnih za razvoj ruralnih područja:

Deklaracija_2HRP_final

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija