Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

25. travanj. 2024.

Efikasna poslovna tajnica

Rad sa strankama je jedna od najzahtjevnijih uloga u poslovnom procesu, a tajnice su jedna od najizloženijih pozicija u svakom sustavu paralelno obavljajući organizacijske, komunikacijske i informacijsko-dokumentacijske poslove. Stoga je Udruga gradova organizirala radionicu o specifičnim vještinama profesionalne organizacije toga mjesta i tehnikama odnošenja prema raznim profilima stranaka i kolega koju je odlično vodio priznati stručnjak poslovne psihologije Miljenko Bošković.

Prva radionica održana je u Udruzi gradova 24.4.24. u vrlo dinamičnoj atmosferi, uz puno interaktivnog rada i analiza zanimljivih primjera iz prakse. Na kraju radionice polaznice su izrazile želju da se program nastavi s naglaskom na to kako se nositi s različitim ljudima s kojima se svakodnevno susreću, razvoj emocionalne inteligencije i NLP (neurolingvističko programiranje). S pohvalama za stručnost predavača i program radionice, također predlažu Udruzi gradova da pokrene neki oblik strukovne udruge za tajnice u kojoj bi se mogle upoznati, susretati, zajednički uređivati pravila struke, razmjenjivati iskustva o osjetljivim primjerima iz prakse i dodijeliti priznanja najuspješnijima. Sve gradove i njihove tajnice pozivamo da nam se jave s pitanjima i prijedlozima, kako bismo što preciznije mogli procijeniti potrebe i sadržaj za daljnji nastavak ovog programa.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija