Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

31. svibanj. 2024.

ELoGE – oznaka izvrsnosti u upravljanju Vijeća Europe – poziv za iskaz interesa

ELoGE je oznaka izvrsnosti u upravljanju koju Vijeće Europe dodjeljuje jedinicama lokalne samouprave. Akreditaciju za provedbu ovog programa u Hrvatskoj dobila je Udruga gradova te otvaramo poziv gradovima za iskaz interesa za sudjelovanju u procesu dobivanja oznake ELoGE. Interes gradovi mogu iskazati do 7. lipnja, proces će trajati do kraja godine, a oznake izvrsnosti bit će dodijeljene u ožujku 2025. godine. U nastavku donosimo više informacija i snimku inicijalnog predstavljanja ELoGE-a.

Sve informacije, dokumentacija i nacrt obrasca za iskaz interesa nalaze se na www.udruga-gradova.hr/eloge.

Tijekom cijelog procesa pripreme kandidature gradova za dobivanje oznake ELoGE Udruga gradova će pružati stručnu pomoć gradovima koji iskažu interes za sudjelovanje u programu. Proces će započeti uvodnom radionicom na kojoj će gradovima biti predstavljena sva dokumentacija, koraci i ostale potrebne informacije.

Provedba procesa s rokovima:

  1. Iskaz interesa gradova za sudjelovanje u programu – do 7. lipnja 2024., do 12 sati
  2. Inicijalna radionica s gradovima koji su iskazali interes za sudjelovanje (srpanj, 2024.)
  3. Predaja kandidatura za dobivanje ELoGE oznake izvrsnosti (do 13. prosinca 2024.)
  4. Evaluacija pristiglih kandidatura (veljača, 2025.)
  5. Dodjela ELoGE oznake izvrsnosti gradovima koji su ispunili potrebne kriterije (ožujak, 2025.)

Napomena: Samo gradovi koji su iskazali interes za sudjelovanje do navedenog roka ulaze u program i imaju pravo na sudjelovanje na inicijalnoj radionici. Nakon inicijalne radionice gradovi mogu odustati od sudjelovanja u programu.

Snimku inicijalnog predstavljanja programa ELoGE možete pronaći na YouTube kanalu Udruge gradova, a sve eventualne upite možete uputiti na eloge@udruga-gradova.hr

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija