Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

29. travanj. 2019.

EU obuka na temu zaštite javnih prostora

Istraživački centar Europske komisije (The Joint Research Centre – JRC) organizira obuku na temu zaštite javnih prostora s naglaskom na mjerama ublažavanja prijetnji povezanih s vozilima koja se održava u Italiji od od 12. do 13. lipnja 2019. godine.

Obuka je u prvom redu namijenjena gradovima odnosno odgovornim osobama u gradskim upravama – urbanistima, arhitektima, savjetnicima za borbu protiv terorizma, službenicima za sigurnost. Potencijalni kandidati za sudjelovanje trebaju se prijaviti najkasnije do 15. svibnja na e-mail JRC-PUBLIC-SPACES@ec.europa.eu. Odabranim kandidatima putne troškove će refundirati organizator.

Radionica se odvija na engleskom jeziku u prostorima JRC u gradiću Ispra, 70 kilometara udaljenom od Milana.

Za dodatne informacije pogledajte u informativni letak.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija