Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. svibanj. 2015.

Europski tjedan održivog razvoja 2015. – poziv na sudjelovanje

Prvi Europski tjedan održivog razvoja (ETOR) održava se od 30. svibnja – 5. lipnja 2015. Obilježava se diljem Europe u cilju poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj. Organizirajte se i promovirajte svoju inicijativu tijekom ETOR-a. Krenite sada – prijavite se i djelujte!

Prvi Europski tjedan održivog razvoja održat će se od 30. svibnja – 5. lipnja 2015., uz potporu Europske mreže za održivi razvoj (ESDN). Ova europska inicijativa ima za cilj poticati i učiniti vidljivijima aktivnosti, projekte i događanja koja promiču održivi razvoj.

Sve aktivnosti koje planirate organizirati tijekom tog tjedna možete registrirati i pogledati na internetskim stranicama, što će vam omogućiti promoviranje te privući druge da sudjeluju. Nadalje, sve planirane aktivnosti će dobiti pristup promotivnom materijalu (logotipi, plakati i sl.), naglašavajući vaše sudjelovanje u zajedničkom europskom nastojanju za održivi razvoj.

Kako bi se potakla uključenost i različitosti, registrirati se mogu različiti organizatori – vladine agencije, istraživački centri, obrazovne institucije, muzeji, zaklade, udruge, poduzeća, kao i pojedinci, itd.

Glavni kriterij za mogućnost sudjelovanja u ETOR-u (eng. ESDW) je da predloženi projekt / inicijativa obuhvaća jednu ili više dimenzija održivog razvoja te da nije isključivo profitno orijentirana. To mogu biti različite aktivnosti: konferencije, izložbe, tržnice, filmske projekcije, aktivnosti u zajednici, održive poslovne inicijative i obrazovni projekti.

ETOR će koordinirati ured ESDN-a u Institutu za upravljanje održivosti na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Beču. ODRAZ-Održivi razvoj zajednice je, na poziv organizatora, postao suradnik u Hrvatskoj.

* Više pročitajte na http://www.esdw.eu/. Do sada je prijavljeno 15 različitih događanja. Priključite se!

Postupak prijave

  1. Razmislite o tome kako možete promovirati održivi razvoj i isplanirajte aktivnosti, osmislite projekt ili događaj koji ćete održati od 30. svibnja do 5. lipnja 2015..
  2. Predstavite i prijavite svoju ideju na internetskim stranicama ETOR-a do 29. svibnja 2015. godine => http://www.esdw.eu/register/
  3. Organizirajte se i promovirajte svoju inicijativu tijekom ETOR-a od 30. svibnja – 5. lipnja 2015.  Istražite koji se događaji odvijaju u Europi i uključite se u aktivnosti u vašoj blizini!

Tko se može prijaviti?
Javna tijela i agencije, istraživačke organizacije, obrazovne institucije, muzeji, zaklade, udruge i poduzeća, kao i pojedini građani, ako predloženi događaj / projekt promiče održivi razvoj.

Kontakt
E-mail: odraz@odraz.hr
Website: www.esdw.eu
Facebook: https://ww.facebook.com/EuropeanSustainableDevelopmentWeek
Twitter: @ESDW_2015

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija