Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. veljača. 2017.

Glasovanje publike za nagradu INPULS do 28. veljače

Iako su prijave praksi za nagradu INPULS završene, glasovanje za nagradu publike traje do 28. veljače u podne. Kako se spomenuta nagrada dodjeljuje i kako možete glasovati, provjerite u nastavku.

Na našim web stranicama uz svaku nominaciju postoji Facebook like tipka i samo jedna nominacija koja osvoji najviše glasova, odnosno “lajkova”, na našim stranicama dobit će nagradu publike prema odluci javnosti. Glasovanje za nagradu publike traje do 28. veljače u podne.

Sve nominirane prakse možete pronaći na https://www.udruga-gradova.hr/inpuls-2016-nominirani/

Vaše nominacije slobodno dijelite na društvenim mrežama uz napomenu prijateljima/pratiteljima da moraju otvoriti vašu nominaciju na web stranicama Udruge gradova i tamo pritisnuti Like tipku, s obzirom na to da iz tehničkih razloga nismo u mogućnosti brojati pohvale koje vaša nominacija dobije na samom Facebooku.

Spomenuta nagrada, kao i nagrade po ostalim kategorijama, bit će dodijeljena na zasebnom događaju krajem ožujka u Zagrebu. Tada će ujedno biti poznati i dobitnici nagrada po ostalim kategorijama. Detalji o navedenom događaju bit će poznati naknadno.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija