Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. svibanj. 2015.

Gradovi budućnosti – otvorene prijave za nagradu INPULS 2015

Svi gradovi od danas mogu nominirati svoje najbolje prakse za nagradu INPULS 2015 koja se dodjeljuje u sklopu projekta Gradovi budućnosti kojeg partnerski provode Poslovni dnevnik, Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske i Udruga gradova. Zadnji rok za prijave je 1. lipnja 2015. godine.

Projekt Gradovi budućnosti – nagrada Inpuls 2015 nastavak je projekta Inpuls (Inovacije i najbolja praksa u lokalnoj samoupravi) koji se provodio 2012/13. godine. Ovogodišnji ciklus nagrađivanja inovacija i najboljih praksi partnerski provode Poslovni dnevnik, Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske i Udruga gradova. Program je usmjeren na koncept pametnih gradova i karakterizira ga snažna medijska podrška na svim medijskim platformama Poslovnog dnevnika.

U razdoblju do 1. lipnja 2015. godine gradovi mogu nominirati svoje najbolje prakse, ali i prakse njihovih ustanova i trgovačkih društava, za nagradu INPULS 2015. Stručni žiri evaluirati će pristigle prakse, a nagrade će biti uručene dobitnicima u studenom 2015. godine na velikoj konferenciji Gradovi budućnosti 2015. u Zagrebu.

Sve gradove pozivamo da preuzmu Pravila programa Gradovi budućnosti i jednostavan Nominacijski obrazac.

Popunjeni nominacijski obrazac dostavite najkasnije do 1. lipnja 2015. godine na najbolja.praksa@udruga-gradova.hr Razmatrat će se samo prijave zaprimljene elektronskim putem u formatu koji dozvoljava elektronsko kopiranje sadržaja.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska