Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. rujan. 2017.

HUSSZ kreirala prijedlog za izradu Nacrta Zakona o upravljanju i održavanju stambenih zgrada

Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada kreirala je prijedlog za izradu Nacrta Zakona o upravljanju i održavanju stambenih zgrada. Udruga koja je veoma aktivna zaštiti stanarskih prava sa svojim je suradnicima prezentirala medijima prijedlog za izradu Zakona o upravljanju i održavanju stambenih zgrada.

U pripremu prijedloga kroz rasprave koje se održavane u proteklim godinama, uključili su se predstavnici javnog sektora, gospodarstva, ustanova i institucija.

Detalje o samom prijedlogu možete pronaći na http://www.udruga-stanara.hr/hr/zakon_o_upravljanju_i_odrzavanju_zgrada/1227/253.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija