Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. svibanj. 2019.

I njima je proljeće!

Ubrzana i mahom neopravdana deforestacija, nesavjesno „gospodarenje“ i odlaganje otpada u gradovima te neprestana urbanizacija unose nemir i u životinjski svijet te narušavaju prijeko potrebnu ravnotežu bez koje nam nema opstanka.

Donosimo vam članak Ivane Janković, konzultantice i vrsne poznavateljice etologije iz kojega možete vidjeti korisne i konkretne „upute o postupanju“ sa životinjama koje su posebno aktivne (i uznemirene) tijekom proljetnog razdoblja.

Ne zaboravite da pažljivim, odgovornim i promišljenim postupanjem prema životinjama s kojima dijelimo životni prostor, pridonosite očuvanju bioraznolikosti, a u konačnici i vlastitom opstanku.

PROLJEĆE – VRIJEME NAJVEĆE AKTIVNOSTI U ŽIVOTINJSKOM SVIJETU

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija