Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

12. rujan. 2022.

Imate dobar primjer gradske prakse u području kulturne baštine? Javite se!

Cultural Heritage in Action traži dobre prakse gradova koje su inovativne, inspirativne za druge gradove i regije te koje imaju stvaran utjecaj na terenu, a tiču se kulturnih politika i kulturne baštine. Poziv je otvoren do sredine listopada.

Cultural Heritage in Action je program učenja o kulturnoj baštini koju financira Kreativna Europa, kako bi se podržala razmjena između velikog broja gradova, regija i dionika, čime se gradi široka zajednica znanja učenja. Od 2020. Cultural Heritage in Action osnažuje gradove i regije da ojačaju svoje politike i inicijative vezane uz kulturnu baštinu, kao i da razviju inovativna rješenja za očuvanje imovine kulturne baštine.

Kako bi dovršio već postojeći katalog od 40 dobrih praksi, Cultural Heritage in Action traži prakse koje su inovativne, inspirativne za druge gradove i regije te koje imaju stvaran utjecaj na terenu. Teme su:

  • Oporavak i otpornost kroz kulturnu baštinu u postpandemijskom svijetu
  • Kulturna baština za lokalni održivi razvoj
  • Upravljanje i financiranje: nove uloge lokalnih i regionalnih vlasti

Poziv za dobre prakse otvoren je do 15. listopada 2022. Upućen je gradovima, regijama ili ruralnim područjima u Europskoj uniji i UK-u koji žele podijeliti svoje priče. Odabrane prakse obogatit će već postojeći katalog s još 30 dobrih praksi te će biti dostupne na web stranici projekta. Zainteresirani sve informacije mogu pronaći ovdje.

Nemojte se ustručavati kontaktirati ChiA tim na: culturalheritageinaction@eurocities.eu ako su vam potrebne dodatne informacije o pozivu ili predmetnom programu.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija