Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. veljača. 2017.

INPULS 2016 – Rovinju nagrada publike

28. veljače u podne završeno je glasovanje za nagradu publike u sklopu projekta INPULS – inovacije i najbolje prakse u lokalnoj samoupravi. Najviše glasova, čak 693, skupio je Grad Rovinj s praksom pod nazivom Smart Rovinj-Rovigno.

Nagrada publike bit će dodijeljena na svečanoj završnoj konferenciji 28. ožujka u hotelu Sheraton u Zagrebu. Na istoj konferenciji bit će dodijeljene i ostale nagrade u sklopu INPULS-a, a dobitnici će biti poznati na licu mjesta.

Praksu Smart Rovinj-Rovigno možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, nakon podjele nagrada održat će se i sjednica Skupštine Udruge gradova posvećena financiranju lokalne samouprave i “imovinskim” problemima.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija