10. veljača. 2020.

Iskaz interesa za aviokarte za NKSM po povlaštenim cijenama do petka

Za potrebe sudjelovanja na Nacionalnoj konferenciji savjeta mladih osigurali smo povlaštenu cijenu aviokarata za sudionike na relaciji Zagreb-Dubrovnik! Pozivamo vas da do petka, 14. veljače, iskažete interes za kupnju karata kako bi mogli napraviti rezervaciju za dovoljan broj karata.

Kao što ste već imali priliku čitati, ovogodišnja Nacionalna konferencija savjeta mladih održat će se od 2. do 4. listopada u Dubrovniku!

Isto tako, imali ste priliku čitati da od ove godine mijenjamo koncept na polju profila sudionika – osim članova savjeta mladih, na Konferenciji će sudjelovati i predstavnici JLRS-a. Predstavnici JLRS-a mogu biti predstavnici izvršne vlasti (gradonačelnici, načelnici, župani), njihovi zamjenici, predstavnici predstavničke vlasti (vijećnici), stručne službe (pročelnici, službenici) i ostali koji se bave mladima/savjetima mladih. Uvjet za sudjelovanje je da uz jednu ili dvije osobe iz savjeta mladih, sudjeluje i jedna osoba ispred JLRS-a.

Za potrebe sudjelovanja na Konferenciji osigurali smo i povlaštenu cijenu aviokarata za sudionike na relaciji Zagreb-Dubrovnik! U ovom trenutku pozivamo vas da iskažete interes za kupnju karata kako bi bili u mogućnosti napraviti rezervaciju. Napominjemo kako u ovom trenutku karte još uvijek nije potrebno kupiti, kao ni definirati imena putnika. To će biti potrebno izvršiti do rujna, a o tome ćete biti pravovremeno i detaljno informirani.

Broj karata je ograničen, a interes za kupnju jedne ili više tih karata možete iskazati popunjavanjem obrasca na https://forms.gle/4aBrzDCHb3aCvkkr6. Cijena takve jedne karte iznosi 991,25 HRK, što uključuje povratni let i jedan komad predane prtljage. Karta podrazumijeva let Zagreb-Dubrovnik u petak, 2. listopada, u 14:45h te let Dubrovnik-Zagreb u nedjelju, 4. listopada, u 6:15h.

Isto tako, pozivamo vas da krenete s rezervacijom smještaja u Dubrovniku za vrijeme Konferencije zbog mogućnosti popunjavanja kapaciteta i povećanja cijena.

Podsjećamo, troškove puta i smještaja sudionici osiguravaju sami iz proračuna savjeta mladih/JLRS-a, dok sve ostale troškove pokrivaju organizatori (prostor, govornici, materijali, večere, ručak, pauze za kavu itd.) – Udruga gradova u RH, Grad Dubrovnik i Savjet mladih Grada Dubrovnika.

U slučaju da trebate službeni poziv za sudjelovanje na Konferenciji, za potrebe pravdanja troškova, možete nam se obratiti na mario@udruga-gradova.hr.  Na istu e-mail adresu možete se obratiti ako imate bilo kakvo drugo pitanje u vezi Konferencije.