14. listopad. 2019.

Iskaz interesa za održavanje Obuke savjeta mladih

Udruga gradova u RH nastavlja s provedbom Obuka savjeta mladih koje su namijenjene članovima savjeta mladih, predstavnicima izvršnih i predstavničkih vlasti, stručnih službi, organizacija mladih i za mlade, kao i zainteresiranim pojedincima. Iskažite interes da se jedna takva Obuka održi i u Vašem gradu.

Obuke su jednodnevne, a provode ih po 2 educirana trenera koja posjeduju praktična znanja s područja lokalne samouprave i djelovanja savjeta mladih.

Sudjelovanje na obuci je za polaznike besplatno i ne naplaćuje se kotizacija.

Obuke će se, u pravilu, održavati subotom u odgovarajućem prostoru koji osigura grad – domaćin.

Na obuku mogu biti pozvani i sudionici iz okolnih jedinica lokalne samouprave, kao i s regionalne razine. Uvjet za održavanje obuke je najmanje 15 sudionika.

Prijave interesa za održavanjem obuke u vašem gradu, dogovor oko termina, upiti i/ili više informacija na mario@udruga-gradova.hr.

U dosadašnjem periodu održane su 54 obuke, s gotovo 900 sudionika.

Okvirni program obuke možete vidjeti ovdje.