Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. rujan. 2014.

Istraživanje transparentnosti (Lotus3)

U tijeku je obrada podataka o transparentnom poslovanju svih gradova, općina i županija u RH. Ovdje provjerite jeste li dostavili svu potrebnu dokumentaciju, budući da takav propust bitno utječe na rezultat Grada. Zbog tehničkog kvara moguće je da jučer niste mogli pristupiti sadržaju. Kvar je otklonjen i možete pokušati ponovo.

Niže navedeni gradovi nisu dostavili svu potrebnu dokumentaciju za potrebe istraživanja (anketni upitnik i popratne dokaze te Statut Grada i Poslovnik o radu Gradskog vijeća, ako isti nisu dostupni na web stranici).

Navedena dokumentacija je od ključne važnosti za rezultat Grada budući da je ista preduvjet za priznavanje bodova po svakom istraživanom pitanju.

 

Kontakt osobe za sve informacije:
Dario Runtić, dario@udruga-gradova.hr, 01/466-8003
Nives Miošić, nives@gong.hr, 01/4825-444

Za pristup popisu potrebno je prijaviti se na sustav.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija