Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

01. prosinac. 2014.

Izmijenjen Statut Udruge gradova i potvrđen sastav Užeg Predsjedništva Udruge

Na sjednicama Skupštine i Predsjedništva Udruge gradova donijete važne odluke u vezi s unutarnjim ustrojstvom i funkcioniranjem naše Udruge

Skupština Udruge gradova na sjednici održanoj u Šibeniku 14. studenoga 2014. usvojila je Statutarnu odluku kojom je izmijenjen Statut Udruge gradova na način da je, uz postojeća tijela Udruge, predviđeno osnivanje užeg i daleko operativnijeg izvršnoga tijela Udruge, naziva Uže Predsjedništvo. Odluka o potvrđivanju sastava Užeg Predsjedništva Udruge usvojena je na sjednici Predsjedništva održanoj 19. studenoga 2014. u Zagrebu.

Uskoro ćemo objaviti i pročišćeni tekst Statuta Udruge gradova.

Statutarna odluka

Odluka-Uže predsjedništvo

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija