Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. travanj. 2017.

Izobrazba za područje javne nabave o mjerilima zelene javne nabave

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike organizira jednodnevnu izobrazbu u području javne nabave o mjerilima zelene javne nabave – trening za trenere. Trening traje osam sati i besplatan je za do 20 sudionika po treningu.

Nositelj izobrazbe je Regionalna energetska agencija Sjever, a predavač mr. sc. Manuela Licul Martinčić, ovlašteni trener u sustavu javne nabave, vrhunski stručnjak za javnu nabavu s višegodišnjim iskustvom u primjeni zelenih kriterija u javnoj nabavi te pripremi i provedbi nebrojenih postupaka javne nabave.

Izobrazba je namijenjena stručnim osobama koje izvode nastavni program izobrazbe iz područja javne nabave. Svim polaznicima bit će uručene potvrde osposobljenosti za izvođenje izobrazbe iz područja javne nabave o mjerilima zelene javne nabave.

Datum i mjesto održavanja treninga:

  • travnja 2017. – Zagreb, Državna škola za javnu upravu, Medulićeva ulica 36
  • travnja 2017. – Osijek, Osječko-baranjska županija, Županijska ulica 4, Mala vijećnica
  • travnja 2017. – Rijeka, Grad Rijeka, Trpimirova ulica 2, polukat
  • travnja 2017. – Split, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, Kopilica 5, učionica 204

Prijave su moguće najkasnije do 14. travnja 2017. godine na način da ispunjenu prijavnicu pošaljete na e-mail adresu maja.petrinec@rea-sjever.hr.

Dokumenti:

Prijavnica

Program

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija