Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. svibanj. 2021.

Javni poziv Zaklade ”Hrvatska za djecu” za financiranje programa i projekata

Zaklada ”Hrvatska za djecu” raspisala je javni poziv za dostavu prijava za financiranje programa i projekata usmjerenih na dobrobit djece i mladih. Javne ustanove i jednice lokalne samouprave mogući su prijavitelji na poziv koji je otvoren do 16. lipnja 2021. godine.

Predmet Javnog poziva jest zaprimanje prijava pravnih osoba zainteresiranih za ostvarivanje (su)financiranja programa i projekata koje iste žele provesti u predstojećem vremenskom razdoblju, a koji programi i projekti su usmjereni na dobrobit djece i mladih te podršku istima kroz različite sadržaje koji su od vitalne važnosti za njihov rast i razvoj, sve sukladno utvrđenjima u daljnjem tekstu Javnog poziva. Posebno će se sufinancirati programi i projekti u sljedećim područjima: sustav obiteljskih potpora;  skrb za djecu; zdravstvena zaštita majke i djeteta; odgoj i obrazovanje; izvanškolske aktivnosti učenika i korištenje slobodnog vremena djece.

Zaklada će temeljem ovog Javnog poziva (su)financirati programe/projekte pravnih osoba u najnižem pojedinačnom iznosu od 10.000 kuna, odnosno u najvišem pojedinačnom iznosu od 100.000 kuna.

Više informacija o javnom pozivu potražite na službenim stranicama Zaklade.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija