Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. lipanj. 2017.

Od jeseni kreće novi ciklus obuka gradskih vijećnika

Udruga gradova od rujna mjeseca ponovo pokreće organizaciju obuka vijećnika gradskih vijeća, projekt koji se kontinuirano provodi od 2005. godine.

Tijekom jednodnevne obuke obradit ćemo ukratko, konkretno i praktično većinu temeljnih pitanja oko funkcioniranja, nadležnosti i financiranja grada te porazgovarati o tome što uistinu znači biti član gradskog vijeća.

Dobrodošli su svi članovi gradskih vijeća, oni koji su tek stupili u prvi mandat, ali i vijećnici s “višemandatnim” iskustvom, također i izvršni čelnici, zaposlenici gradskih službi, predstavnici udruga i mjesne samouprave.

Obuke će provoditi po dva certificirana trenera, osobe s iskustvom i praktičnim znanjima iz lokalne samouprave koje mogu dati odgovore na pitanja polaznika.

Sudjelovanje na obuci je za polaznike besplatno i ne naplaćuje se kotizacija.

Obuke će se, u pravilu, održavati subotom u odgovarajućem prostoru čije je osiguranje obveza grada – domaćina.

Prijave interesa za održavanjem obuke u vašem gradu, dogovor oko termina, upiti i/ili više informacija na nives@udruga-gradova.hr

Napomena:

Pri određivanju grada domaćina u kojem će se obuka provesti, prednost će imati gradovi koji su obvezu plaćanja članarine Udruzi uredno podmirili.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija