Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. veljača. 2024.

Jeste li već rezervirali svoje sudjelovanje na Europskom susretu na vrhu regija i gradova?

Politički događaj na visokoj razini koji se održava 18. i 19. ožujka 2024. u Monsu, u valonskoj regiji Belgije, ugostit će gradonačelnike, lokalne vijećnike, regionalne dužnosnike te europske i globalne donositelje odluka, kako bi se sastali, razmijenili najbolje prakse, stvorili nove mreže i raspravljali o konkretnim i inovativnim lokalnim rješenjima za globalne izazove s kojima se suočavaju ljudi i teritoriji Europe.

Na susretu će govoriti nekoliko visokih dužnosnika, uključujući belgijskog premijera Alexandra De Crooa i potpredsjednicu Europske Komisije Dubravku Šuicu. Tijekom oba dana program događaja je ispunjen dinamičnim raspravama o klimatskoj krizi, ulaganjima i koheziji, javnim uslugama, digitalnim inovacijama, gradovima prijateljskim mladima i mnogim drugim temama!

Ne propustite priliku biti dijelom najvećeg europskog okupljanja lokalnih i regionalnih predstavnika i neka se vaš glas čuje. Prijave traje do 11. ožujka 2024. – registrirajte se ovdje!

Računamo na vas da ćete podijeliti vijest! Podijelite ove informacije unutar svoje mreže, organizacije ili teritorija putem svojih publikacija, biltena, web stranice ili društvenih medija koristeći hashtagove #SommetMons24 i #eulocal. Posjetite službenu stranicu susreta!

Za dodatna pitanja slobodno se obratite na SummitMons2024@cor.europa.eu ili hrvatskom kontaktu iz Odbora regija Viktor.Meczner@cor.europa.eu.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska