Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. rujan. 2021.

Još par dana preostalo za prijave gradova za domaćinstvo turneje Dobra energija

Na poziv za gradove-domaćine druge turneje Dobra energija, koji je otvorila Zelena energetska zadruga u suradnji s Energy Cities i Udrugom gradova, zainteresirani gradovi imaju se priliku prijaviti još samo do ovog petka, 24. rujna. Nemojte propustiti priliku da pripremite svoj grad za aktivno sudjelovanje u zelenoj tranziciji!

Više o pozivu svi zainteresirani mogu saznati u srijedu, 22. rujna, u 10 sati na online diskusiji Zelene energetske zadruge “Mogu li građani ubrzati energetsku tranziciju gradova?”. Diskusija će okupiti predstavnike hrvatskih gradova i institucija kako bi podijelili perspektive i iskustva u poticanju energetske tranzicije gradova, s posebnim fokusom na uključivanje građana u taj proces. Predbilježite se za sudjelovanje na online diskusiji: https://forms.gle/NiXhPfYc4F9m2i5H6 

Podsjećamo, kroz poziv za gradove-domaćine turneje Dobra energija bit će izabrano do 10 gradova prema kriterijima posvećenosti ostvarenju ciljeva energetske tranzicije definiranih pozivom, a oni će time osigurati besplatno sudjelovanje u aktivnostima druge turneje Dobra energija, edukativne kampanje o ugradnji i korištenju solarne energije u kućanstvu, te stručnu podršku u razvoju lokalnih projekata obnovljivih izvora energije.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija