07. svibanj. 2024.

Kako Beč razmišlja o budućnosti

Ovih dana bečki newsletter ViennaUP donosi najave nekoliko evenata tijekom 2024. otvorenih široj javnosti, poslovnoj zajednici, investitorima i osobito mladim inovativnim znanstvenicima i poduzetnicima. A svim ovim raznolikim događanjima zajednički nazivnik je opušteno druženje uz razgovore o idejama i vizijama kako bolje i pametnije osmisliti razvoj i budućnost svoga grada.

– Coffee House Sessions: Sastanci u malim grupama s investitorima i ekspertima, prijavite se i pridružite se:

– Impact Days: Oblikujmo održivu budućnost, 5. do 7. lipnja 2024., Hofburg Palace, Wienna:

– Insideout Summit: Put do svrhovitih inovacija:

– InnoDays: kompanije i inovatori zajednički razvijaju nove ideje, 48 sati prototipiranja:

… na ovim stranicama navodi se još cijeli niz inspirativnih primjera dobre prakse koje zaista nije teško replicirati u bilo kojoj zajednici zainteresiranoj da pokrene svoje građane.

Autor:

Goran Kauzlarić, konzultant i suradnik Udruge gradova