Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. srpanj. 2020.

Kampanja „Obitelj na more, a pas na ulicu?!” već 18 godina poziva na udomljavanje i odgovornost

Najdugovječnija kampanja udruge Prijatelji životinja „Obitelj na more, a pas na ulicu?!” 30. lipnja proslavila je punoljetnost objavom jumbo plakata po hrvatskim gradovima.

Na upečatljivim vizualima Ingrid Divković i Luka Budak sloganom „Ljubav na prvu pronađi u skloništu!” pozivaju na udomljavanje napuštenih životinja umjesto kupnje. Fotografije je snimila nagrađivana fotografkinja Mare Milin, koja i sama spašava životinje.

Uključite se u kampanju i postavite plakate u svome gradu, podijelite info na društvenim mrežama i posjetite stranicu Prijatelja životinja, ili još bolje – udomite.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija