Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. svibanj. 2024.

KOKOLINGO: Digitalna inovacija u logopediji stigla u gradove i općine

U gradovima i općinama diljem Hrvatske, Kokolingo digitalna logopedska vježbenica postala je go-to alat za roditelje i djecu suočene s govornim poteškoćama. Ova inovativna hrvatska platforma, prva takve vrste u zemlji, pruža kompletnu uslugu pod nazivom Kokolingo Ekspert, koja uključuje svakodnevno korištenje logopedske web aplikacije, individualizirane programe vježbanja, te online sastanke s licenciranim logopedima putem teleterapije.

Tijekom pandemije COVID-19, kada su pristupi konvencionalnoj logopedskoj terapiji bili ograničeni, Kokolingo je izronio kao ključno rješenje za probleme dugih lista čekanja i nedostatka logopeda. No, i nakon pandemije, Kokolingo ostaje ključna podrška za djecu s govornim poteškoćama.

S više od 300 interaktivnih igara i logopedskih vježbi, Kokolingo ne samo da motivira djecu već i ubrzava njihov napredak u govoru. Uz prosjek od jednog logopeda na 7.000 stanovnika u Hrvatskoj, Kokolingo nadopunjuje nedostatak stručnjaka pružajući pristupačnu i učinkovitu alternativu.

“Kokolingo nije samo još jedna aplikacija. To je alat dizajniran da potakne kvalitetno vježbanje i zajedničko vrijeme roditelja i djeteta”, ističe Ana, majka koja je koristila Kokolingo za svoje dijete. “Vježbanje s Kokolingo nije samo terapija, već i zabava.”

Uz naglasak na zajedničkom angažmanu roditelja, Kokolingo potiče praćenje napretka djeteta i pruža podršku u pravilnom izgovoru. Kroz samo 10 minuta dnevno, djeca postižu vidljiv i brz napredak u govoru, dok roditelji aktivno sudjeluju u procesu razvoja.

S Kokolingom, gradovi i općine postaju središta inovacije u logopediji, pružajući podršku djeci i obiteljima u njihovom putovanju prema boljem govoru i komunikaciji.

Više informacija dostupno je na http://www.kokolingo.hr/

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija