Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. siječanj. 2020.

Konferencija “Djelovanje zajednice kao rješenje za energetsko siromaštvo”

Pozivaju se zainteresirani predstavnici gradova na konferenciju o energetskom siromaštvu koja će se održati u Zagrebu 15. siječnja.

Konferenciju zajednički organiziraju udruga DOOR i Fakultet elektrotehnike i računarstva s ciljem predstavljanja energetskog siromaštva kroz uzroke, posljedice te moguća rješenja.

Uvodni govor na konferenciji održat će prof. Stefan Bouzarovski, Odjel za geografiju, Sveučilište u Manchesteru, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za temu energetskog siromaštva. Kroz panel rasprave definirat će se kakva je stvarna situacija s energetskim siromaštvom u Hrvatskoj i kakva su ponuđena rješenja. Osvrnut će se i na mogućnost da društveno korisno učenje pozitivno djeluje na ovaj društveni problem.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija