Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. studeni. 2019.

Konferencija Suvremeni trendovi – od kreativnih klastera do umjetnika poduzetnika

S naglaskom na snagu i važnost kreativnih i kulturnih industrija, labinski Društveno kulturni centar Lamparna i Istarska kulturna agencija, uz podršku Europskog socijalnog fonda, organizirali su dvodnevnu konferenciju Suvremeni trendovi – od kreativnih klastera do umjetnika poduzetnika.

U bogatom konferencijskom programu predstavljeni razni modeli učinkovitog organiziranja u kreativnim djelatnostima, kao što su Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija, mreža Kreativni gradovi Hrvatske, Savez udruga Rojca i Mi plus platforma te zanimljivi primjeri kreativnog poduzetništva. Okupljajući predstavnike ustanova, udruga i samostalnih djelatnika u kulturi raspravljalo se i o sudioničkim modelima upravljanja, te podlogama za novu Kulturnu strategiju Istarske županije 2020. – 2027.
Posebna zanimljivost ovog skupa je aktivno sudjelovanje studenata umjetničkih akademija i studenata ekonomije, kojim se potiče međufakultetski strukturirani dijalog i suradnja mladih na učinkovitijoj integraciji kulturnih i kreativnih djelatnosti, kao bitan činitelj suvremene kreativne ekonomije.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija