Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. lipanj. 2022.

Konferencija “Žene u migracijama”

Europska migracijska mreža Nacionalna kontaktna točka za Republiku Hrvatsku (EMN NCP Hrvatska) i Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, povodom Svjetskog dana izbjeglica dana 23. lipnja 2022. godine u Zagrebu organiziraju nacionalnu konferenciju, posvećenu ženama u migracijama.

U većini europskih zemalja udio žena među migrantima je visok. Što znamo o tim ženama u pokretu? Žene migriraju u Europu iz različitih razloga, te čine više od polovice svih migranata u zemljama OECD-a i EU-a

Žene migrantice imaju ključnu ulogu u integraciji – odgovorne su ne samo za svoju, već i za integraciju članova svojih obitelji. Iako su žene migrantice velika i raznolika skupina, njihov je potencijal često nedovoljno iskorišten i zanemaren u migracijskim tokovima, zbog izazova s kojima se susreću i kao žene i kao migrantice.

Koncept_HR-final
Agenda EMN Hrvatska konferencija HR
Konferencija se održava u hotelu Dubrovnik (dvorana Ban Jelačić), od 10 do 15 sati. Istu je moguće pratiti online.
LINK za sudjelovanje na konferenciji
Upute za sudionike

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija