19. veljača. 2014.

Konstituirajuća sjednica Predsjedništva Udruge

Konstituirajuća sjednica Predsjedništva Udruge gradova održat će se u srijedu, 26. veljače 2014. u 10.30 sati u hotelu Palace, Trg J. J. Strossmayera 10, Zagreb

Za konstituirajuću sjednicu predložen je sljedeći dnevni red:

Tematski dio:

1. Nacrt prijedloga zakona o pomorskom dobru i morskim lukama – predstavnici Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture

2. Nacrt prijedloga zakona o državnoj informatičkoj infrastrukturi i prijedlozi u vezi s omogućavanjem pristupa podacima jedinicama lokalne samouprave – predstavnici Ministarstva uprave – Darko Parić, pomoćnik ministra uprave, Leda Lepri, načelnica Sektora za informatizaciju u Ministarstvu uprave

3. (Su)organizacija Sajma gradova i županija 2014 – Tomislav Tolušić, predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan Virovitičko-podravske županije

4. Organizacija konferencije sigurnost u gradovima i suradnja s EFUS-om (European Forum for Urban Security – Europski forum za urbanu sigurnost) – Nikola Milijević, direktor Tectus-a i Antun Krešimir Buterin, urednik časopisa Zaštita

Radni dio:

5. Prijedlog članova Hrvatske delegacije u Odboru regija

6. Izvješće predsjednika Nadzornoga odbora – Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme i predsjednik Nadzornoga odbora Udruge gradova

7. Financijski plan Udruge gradova za 2014.

8. Prijedlog pravilnika o nabavi robe, radova i usluga procijenjene vrijednosti ispod zakonskog praga te prateći obrasci – Marijan Vundać, ravnatelj Direkcije općih i kadrovskih poslova Grada Rijeke

9. Prijedlog plana javne nabave u 2014. godini

10. Prijedlog odluke o izgledu pečata Udruge gradova u Republici Hrvatskoj

11. Razno

Članove Predsjedništva molimo da svoj dolazak potvrde najkasnije do utorka 25. veljače 2014. na brojeve telefona Udruge gradova 01/ 4668 003, 01/6313 323, 01/6313 325 ili e-mailom na info@udruga-gradova.hr

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?